Klantenverhalen

Via mijn businesscoach kwam ik in contact met Desiree en toen ik aangaf een nare week gehad te hebben omdat mijn zoontje zich niet fijn voelde, bood Desiree gelijk haar hulp aan.
We hebben diezelfde avond nog gebeld en dat contact voelde zo warm en vertrouwd aan dat ik na ons gesprek al enorm opgelucht was. Desiree heeft ons beide online getest en we bleken beide hoog sensitief…maar ja, en nu?? Gelukkig bood ook daar Desiree haar hulp aan en heeft met ons samen gekeken waar de “pijnpunten” voor mijn zoontje liggen en wat aandachtspunten voor mij daarin zijn. Super waardevol!
Al pratende kwamen we op zijn volle hoofd en warempel ook daar kon Desiree ons mee helpen in de vorm van Matrix-coaching. Twee dagen later hebben we een sessie ingepland voor mijn zoontje (online) en dit werkte perfect. Hij heeft op zijn manier heel mooi samen met Desiree zijn hoofd “opgeruimd”, het was echt aandoenlijk om te zien. Elke avond blijven we zijn zinnetjes herhalen en hij blijft blij en opgewekt! En als ik hem vraag of het al weer drukker wordt in zijn hoofd zegt hij gelijk, nee hoor mama, lekker rustig! Uit de grond van mijn hart, bedank ik je voor jouw hulp Desiree! Je hebt mij en vooral mijn kind zo enorm geholpen! Dankjewel!

______________________________

Verhaal van Lisa (8 jaar)
Lisa kwam met haar moeder naar mijn praktijk. Zij kon niet goed slapen. Er spookten van allerlei dingen door haar hoofd. Een beetje als een grote tekening met allerlei kleuren en krassen door elkaar.
Lisa is begonnen met het tekenen van de binnenkant van haar hoofd. De tekening liet zien dat het er erg druk was en van alles door elkaar liep. Het was eigenlijk geen wonder dat Lisa niet goed kon slapen.
Daarna kreeg Lisa de opdracht op een tekening van haar hoofd te maken zoals zij het graag zou willen. Vooral de tip dat je ook dingen buiten je hoofd kan bewaren was een grote verrassing.
Ondertussen werd moeder ook enthousiast en vroeg of zij ook mee mocht doen. Dat vond Lisa super leuk. We hebben Lisa en haar moeder hun hoofd opgeruimd, alle dingen over school bij elkaar gezet, ook vrolijke dingen staan apart van de verdrietige dingen.
Lisa was best moe na de sessie, haar hoofd was heel rustig vertelde zij.

Twee weken later, vertelde moeder dat zowel Lisa als zij veel beter konden slapen en dat er geen inslaap problemen meer waren. Lisa haar moeder sliep ook beter.
Dank je wel, kreeg ik te horen. Je bent super, dat Lisa en ik hiermee geholpen zijn.
Heb jij tijd om ook mijn man en zoon te coachen hierin?

______________________________

Verhaal van Tim (9 jaar)
Tim is boos, erg boos en vooral thuis. En nu wilden zijn ouders ook nog gaan verhuizen….er was niks meer te beginnen met Tim volgens zijn moeder.
Het verhaal dat moeder vertelde, leek er op dat Tim wel eens hoog sensitief zou kunnen zijn. Door er samen over te sparren heeft zij de HSP test gedaan. Eigenlijk was het wel heel duidelijk. Tim is hoog sensitief, maar met een sterke wil.
We zijn een traject ingegaan waarin ik inzicht heb gegeven aan de ouders wat er met Tim gebeurde. Vooral vader vond het heel ingewikkeld om begrip te tonen voor Tim, want hij moest toch gewoon luisteren. Toen vader durfde toe te geven dat zijn methodes niet werkten bij Tim en dat misschien aanpassingen daarin helpend zouden zijn, zag je dat Tim ook ging veranderen. Door Begrip, Acceptatie, Begrens en Alternatief (De BABA methode van Eshter Bergsma)
Vader was zeer verrast. Hij had niet gedacht dat door anders te reageren, Tim ook ging veranderen.
Tim vond verhuizen niet echt leuk, maar wilde wel graag mee met zijn vader en moeder naar het nieuwe huis.

Door tegen Tim te zeggen dat wij hem snapten dat hij verdrietig was om zijn oude huis achter hem te laten, zijn wij op aanraden van coach Desiree een foto collage gaan maken van Tim zijn lievelingsplekjes. Wij vonden de geur meenemen lastig.
Totdat coach Desiree vroeg aan Tim hoe kunnen we die geur meenemen dan? Tim wilde zakdoeken overal in het oude huis neerleggen. Dat mocht een week overal in huis liggen. Daarna heeft Tim deze zakdoeken in een kussensloop gedaan en die is dichtgenaaid. Zo had Tim altijd de geur van zijn “oude” huis.


Vorige week kreeg ik het verhuis bericht. Met Tim blij op de voorgrond van zijn nieuwe huis.